He who has a thousand friends has not a friend to spare,And he who has one enemy will meet him everywhere.

Ali ibn-Abi-Talib (602 AD - 661 AD), A Hundred Sayings

Tuesday, November 4, 2008

AIR BARLI + BLACK PEPPER STEAK + SPICES POTATOES WITH BUTTER

Aku dah lupa exact date makan benda nih sume, maklum le nak update blog nih cam malas je..... baik x yah ada blog kalau cam nih kan?

Anyway dah balik keje aku x tahu nak masak apa, so cuaca hari tu aku ingat hujan plak tuh, so nak makan sesuatu yang boleh memanaskan badan.

So aku boil biji2 barli.... wat air barli.

Then, ada daging beku lam fridge, amik & aku marinete ngan Black Pepper Sauce, then bakarnya, jadi le Black Pepper Steak.

Then, Bro Uzzey balik, amik kentang, potong 2, then rebus ngan kulitnya. Kemudian dia toskan air, masukkan sesudu dua mentega, gaul sampai cair, then dia masukkan mix herbs..... yummy terangkat rasa manis dan lemaknya......

Maka makan le aku hingga kekenyangan..... Alhamdulillah!

No comments:

Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for.

Dag Hammarskjold (1905 - 1961)
You love the world very dearly. If you did not love the world, you would not mention it so much. It is always the purchaser who first disparages what he wants to buy. If you wre done with the world, you would not mention it either for good or evil. As it is, you keep mentioning it because, as the proverb says whoever loves a thing mentions it frequently.

Rabi'a al-Adawiyya