He who has a thousand friends has not a friend to spare,And he who has one enemy will meet him everywhere.

Ali ibn-Abi-Talib (602 AD - 661 AD), A Hundred Sayings

Monday, August 18, 2008

ISNIN YANG BORING

Memang boring..... Bos x de plak tuh! Seronok melepak sambil berborak. Layan emel, especially buat logo test yang K Zyirene emelkan. Hmmm..... adventure ke? Bleh la tahan. From 200 logo.... ada la yang aku jawab betul. Interesting jugak.
Further that aku mencari le quiz2 dalam ternet yang menarik untuk menjana pemikiran aku yang hampir beku dan hampir kosong. So jumpa beberapa yang menarik.....
Boleh download melalui web nih, http://www.netquizzes.com/
Banyak soalan2 yang berkaliber dan bertahap dewa. Boleh la di jadikan jajan waktu lapang daripada dok mengunyah benda lain..... Otak pun berjalan, x de le lems semacam..... kan?

LONG

Bukan Ah Long..... just long. Long time no see. Lama x update. Idea pupus? A'ah, antara sebahagian sebabnya..... Selain itu? x ada gambar nak attach..... dah blur nak amik gambar apa. Ada cadangan?


Last Saturday..... There's nothing special happen to me. Just dok melayan Olimpik Beijing 2008.
Malam pula ke Jalan TAR, Pasar Malam, just makan nasi lemak minum soya suam.


Last Sunday..... pagi bangun nengok tv jek, layan Olimpik Beijing 2008 lagi. Petang pun sama, blur nak buat apa. Petang kuar lepak ke Dataran Merdeka, sebelum tu, pi makan kat Ampang.

Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for.

Dag Hammarskjold (1905 - 1961)
You love the world very dearly. If you did not love the world, you would not mention it so much. It is always the purchaser who first disparages what he wants to buy. If you wre done with the world, you would not mention it either for good or evil. As it is, you keep mentioning it because, as the proverb says whoever loves a thing mentions it frequently.

Rabi'a al-Adawiyya