He who has a thousand friends has not a friend to spare,And he who has one enemy will meet him everywhere.

Ali ibn-Abi-Talib (602 AD - 661 AD), A Hundred Sayings

Friday, August 29, 2008

DOMINO'S KE TU?

Sempena hari kerja last sebelum berpuasa minggu depan, so mmg dah lama pasang hajat nak belanja office mate aku..... So dengan permintaan yang melampau tinggi untuk makan pizza, aku pi lah beli. Domino's punya brand, pasal aku tak pernah lagi cuba pizza brand nih..... Keputusannya, memang sedap dan aku akui lebih sedap dari Pizza Hut! Betul le......









BATTLE

Bangun pepagi buta, terus onkan komputer, tanpa berlengah terus sahaja aku log-in facebook aku, dengan niat nak mencipta rekod dalam BATTLE OF THE BANDS!!!!!


Sesiapa berani nak challenge aku jom la!
Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for.

Dag Hammarskjold (1905 - 1961)
You love the world very dearly. If you did not love the world, you would not mention it so much. It is always the purchaser who first disparages what he wants to buy. If you wre done with the world, you would not mention it either for good or evil. As it is, you keep mentioning it because, as the proverb says whoever loves a thing mentions it frequently.

Rabi'a al-Adawiyya