He who has a thousand friends has not a friend to spare,And he who has one enemy will meet him everywhere.

Ali ibn-Abi-Talib (602 AD - 661 AD), A Hundred Sayings

Tuesday, December 18, 2007

BARU ADA SELERA

lunch tadi baru ada selera nak makan... just sup daging... sedap la plak, coz lama x makan benda best dah mulut pahit semacam jek rasanya... telur dadar ngan nasi putih, teh 'O' suam.... wah kenyang... alhamdulillah....

seronoknya dah x demam....

EPI BESDAY

SELAMAT HARI JADI KEPADA DIA.... DAH DEWASA PUN.... huhuhu....

LAMBAT UPDATE

Lama tul aku x update aku nye blog... bila nak demam hari tu, memang aku demam la jawapannya... dari jumaat malam sehingga le ahad... isnin dah ok, tapi pi opis balik... demam kembali melanda. mungkin sebab air cond kot... so hari ni m.c...
dan yang penting ni lah kali pertama aku update blog kat umah...!!! huhuhuhu. nak menaip ni pun tangan terketar-ketar... sejuk la beb... even kat umah x ada air cond dan kipas pun x ku pasang...

x larat la beb nak menulis.....
gambar pun x sempat nak snap...
Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for.

Dag Hammarskjold (1905 - 1961)
You love the world very dearly. If you did not love the world, you would not mention it so much. It is always the purchaser who first disparages what he wants to buy. If you wre done with the world, you would not mention it either for good or evil. As it is, you keep mentioning it because, as the proverb says whoever loves a thing mentions it frequently.

Rabi'a al-Adawiyya