He who has a thousand friends has not a friend to spare,And he who has one enemy will meet him everywhere.

Ali ibn-Abi-Talib (602 AD - 661 AD), A Hundred Sayings

Wednesday, May 14, 2008

TANAH TINGGI GENTING #3





TANAH TINGGI GENTING #2





TANAH TINGGI GENTING #1

Cuaca x menentu skang. tu wat aku malas nak update blog aku skang..... alasan... huhuhu....
ntah lama x bukak blog, bukan apa, x de idea kot.

last week aku ke Genting, dah lama aku x ke sana, biarpun nak ke sana x sampai sejam pun.

naik le ke sana atas alasan KL dah makin panas, dan atas alasan dah x tau nak ke mana.....

naik bus kat terminal putra, gombak. RM 7.60 je sehala untuk tiket bas dan juga skyway (cable car). gambar bunga nih amik masa tengah melantak makan tengah hari. bunga apa ntah le tak tau lak namanya......




Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for.

Dag Hammarskjold (1905 - 1961)
You love the world very dearly. If you did not love the world, you would not mention it so much. It is always the purchaser who first disparages what he wants to buy. If you wre done with the world, you would not mention it either for good or evil. As it is, you keep mentioning it because, as the proverb says whoever loves a thing mentions it frequently.

Rabi'a al-Adawiyya